About

Povestea din spatele proiectului

Programatorii au rolul special de a transforma viziunile în realitate și de a crea o lume digitală captivantă și plină de inovație. Noi avem misiunea de a construi instrumentele care să îi ajute.

Dă viață ideilor lumii

În misiunea noastră de a sprijini excelența în dezvoltarea de aplicații software, construim instrumente magice și avansate, care să fie partenerii de nădejde ai programatorilor. Prin soluția noastră, Dodor Robot, oferim o poartă magică către universul tehnologiei, unde creativitatea se întâlnește cu performanța, iar ideile prind viață într-un ritm fermecător. Astfel, fiecare linie de cod scrisă devine un ingredient magic ce contribuie la povestea captivantă a fiecărei companii și la transformarea vizionară a afacerilor lor. La Myit Software, credem în puterea programatorilor de a crea minuni digitale și suntem bucuroși să fim alături de ei în această călătorie spre o lume mai captivantă și inovatoare.

Sămânța
2017

Myit Software a luat naștere

În anul 2017, Myit Software a luat naștere ca o companie de outsourcing software, concentrându-se pe dezvoltarea de soluții personalizate pentru clienți din diferite industrii. Cu o echipă talentată și pasionată de tehnologie, firma a obținut rapid recunoaștere pentru calitatea serviciilor oferite și abordarea orientată către nevoile clienților.

Direcție
2019

Schimbare de vizune

În ciuda succesului în domeniul outsourcing-ului, echipa Myit Software a visat să creeze produse tehnologice inovatoare care să rezolve probleme reale și să aducă valoare în viața oamenilor. Această aspirație a dus la o schimbare strategică în 2019, când Myit Software și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de produse proprii. Cu spirit antreprenorial și încredere în potențialul propriu, Myit Software a reinvestit resurse și expertiză în zona de produse, punând accent pe valori și idealuri în care credeau cu tărie. Echipa și-a consolidat înțelegerea asupra nevoilor pieței și a început să proiecteze soluții inovatoare pentru a rezolva provocările din industria tehnologică.

Punct de cotitură
2020

O nouă aventură incepe

Astfel, s-a născut Dodor Robot, un produs revoluționar care urma să revoluționeze modul în care aplicațiile software sunt dezvoltate. Cu o viziune îndrăzneață și angajamentul de a face tehnologia mai accesibilă, Dodor Robot a fost conceput ca o platformă de dezvoltare rapidă a aplicațiilor, care să permită chiar și celor fără cunoștințe avansate de programare să creeze aplicații complexe și inovatoare. Echipa Myit Software a depus eforturi considerabile în dezvoltarea produsului, concentrându-se pe integrarea tehnologiilor de ultimă generație și a componentei de inteligență artificială. Dodor Robot a fost creat cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să ofere o experiență fluentă și plăcută utilizatorilor.

Rezultat
2023

Un obiectiv atins

Astăzi, Myit Software este mândră de realizările Dodor Robot și de impactul său în industria tehnologică. Cu o echipă dedicată și plină de entuziasm, compania continuă să inoveze și să dezvolte produse tehnologice care să aducă valoare și inovație în viața utilizatorilor din întreaga lume.

Dă-ne un semn!

Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare.