Generare rapidă și inteligentă a aplicațiilor

Dood Robot utilizează inteligența artificială pentru a analiza cerințele utilizatorului și pentru a recomanda cea mai bună configurație pentru generarea aplicației dorite. Astfel, procesul de dezvoltare devine rapid și eficient, economisind timp și eforturi.

Hero

Gestionare simplă a componentelor funcționale

Platforma permite utilizatorilor să gestioneze lista de componente funcționale disponibile în catalogul Dood Robot. Aceste componente pot fi adăugate, actualizate și utilizate în procesul de generare a aplicațiilor, facilitând dezvoltarea și integrarea de funcționalități noi.

179K
Linii de cod generate
99%
Up-time
97.000€
Cheltuială dedusă
Atinge-ți obiectivele.

Un singur produs, opțiuni nelimitate

Alege Dood Robot și descoperă cu ușurință soluții pe măsura ideilor tale, fără limite și restricții!

Features 01
Mai multă viteză. Mai puțină cheltuială.

Personalizare și configurare flexibilă

Dood Robot oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza și configura aspecte cheie ale aplicațiilor, precum arhitectura software, stack-ul tehnologic, baza de date și structura de branch-uri. Astfel, fiecare aplicație poate fi adaptată nevoilor și preferințelor utilizatorului.

Features 02
Mai multă viteză. Mai puțină cheltuială.

Monitorizare în timp real și analiză a progresului

Utilizatorii pot urmări în timp real progresul generării aplicațiilor și pot accesa logurile și rapoartele detaliate. Acest nivel de transparență și vizibilitate oferă utilizatorilor informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a ajusta dezvoltarea aplicațiilor..

Features 03
Mai multă viteză. Mai puțină cheltuială.

Colaborare și partajare facilă

Dood Robot facilitează colaborarea între membrii echipei de dezvoltare. Utilizatorii pot partaja codul sursă al aplicațiilor generate, asigurând o colaborare fluidă și eficientă.

Majoritatea clienților noștri nu înțeleg fluxurile lor de lucru.

Aceste puncte principale rezumă rezultatele obținute prin Dood Robot, demonstrând beneficiile și valoarea adusă utilizatorilor în dezvoltarea de aplicații software.

Eficiență îmbunătățită

Dood Robot aduce o eficiență crescută în dezvoltarea aplicațiilor, reducând considerabil timpul necesar pentru a crea produse complexe și funcționale.

Economii financiare

Platforma noastră de dezvoltare de tip low code / no code permite economii semnificative de resurse financiare, deoarece nu este necesară angajarea unui număr mare de dezvoltatori sau programatori.

Accesibilitate

Dood Robot este conceput pentru a fi accesibil și ușor de utilizat, oferind o interfață intuitivă, astfel încât oricine poate crea aplicații personalizate, indiferent de nivelul de experiență în programare.

Flexibilitate

Utilizatorii beneficiază de un număr variat de opțiuni de personalizare, fiind capabili să creeze aplicații care să se potrivească nevoilor specifice ale afacerii sau proiectului.

Performanță și inovație

Dood Robot integrează tehnologii avansate de inteligență artificială, asigurând performanță optimă și soluții inovatoare în dezvoltarea aplicațiilor.

Colaborare eficientă

Echipa poate lucra sinergic prin intermediul Dood Robot, permițând colaborarea în timp real și partajarea eficientă a progresului proiectului.

Pregătit să creezi produse mai bune?

Hai să creăm împreună produse mai bune și să ne depășim limitele în fiecare proiect pe care-l abordăm!

  • 14 zile gratuit
  • un utilizator
  • reduceri pentru volume